Zajedno za bolje sutra: TOMS čuva naše more

TOMS je brand cipela namijenjen optimistima koji vjeruju da mogu napraviti razliku, lifestyle brend gdje svaka kupnja ima svrhu.
Vidi originalni članak

Za baš svaki prodani par, TOMS pomaže osobi kojoj je to potrebno. Neodrživ i destruktivan ribolov prijeti populaciji kitova, ali i drugih morskih vrsta širom svijeta.

Prekomjeran izlov ribe može narušiti njihove zalihe hrane, a duge mreže mogu se zamrsiti i ubiti ih - zajedno s dupinima i mnogim drugim ekološki važnim ribama i sisavcima. TOMS ponosno podupire Oceanu u njihovom nastojanju da zaštiti kitove i druge morske vrste, oceane i naše Jadransko more. TOMS x OCEANA nabavite u trgovinama Office Shoes.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".