ZahvaljujućI TikTok stilskom triku 3-3-3, odlazak na putovanje nikad nije bio lakši!

Kako bi stvorili savršenu capsule garderobu, potrebne su vam tri gornja dijela odjeće ili majice, troje hlača i tri para cipela.
Vidi originalni članak

Zaboravite sendvič metodu odijevanja jer i njoj je već odzvonilo. Zahvaljujući fashion blogerici Rachel Spencer, Tik Tok je doslovno poludio za metodom odijevanja po 3-3-3 principu. Ako do vas još nije stigao ovaj viralan trend,  evo o čemu se radi. Pogotovo ako vam je stalo do održivost, očuvanja okoliša i 'recikliranja' starijih odjevnih komada odjeće. 

Kako bi stvorili savršenu capsule garderobu, potrebne su vam tri gornja dijela odjeće ili majice, troje hlača i tri para cipela.  Konkretno s ovih 9 komada, možete kreirati minimalno 18 outfita što je svakako odlično rješenje ako putujete na city break i sa sobom nosite samo mali kovčeg.

@rachspeed the secret is a scarf as a ✨top✨i can prob carry my vacay items all in a tote!! #333outfitchallenge #packwithme #vacationoutfits #capsulewardrobe #outfitinspo ♬ Murder On The Dancefloor - Sophie Ellis-Bextor

Da 3-3-3 udahne 'novi život' u vaš pomalo uspavani ormar brzo su shvatili i brojni modni portali i časopisi koji su se ovih dana 
naveliko raspisali o metodi do jučer nepoznate zaljubljenice u modu koja svakodnevno uveseljava mnoge svojim stylingom. A ideju je naravno dobila kada se pripremala za putovanje jer tko od nas nije krenuo na put s viškom garderobe koju najčešće  ne bi ni odjenuli a kamoli obukli. Njezini su videi već premašili brojku od milijun lajkova, a Rachel je pozitivno odgovorila na svoju viralnost pa tako gotovo svakog dana objavljuje novi sadržaj u kojima daje ideje kako osmisliti styling po 3-3-3 metodi. 

„Kada sam osmislila ovu stylish metodu, pakirala sam se za putovanje u London i naravno imala sam ograničen prostor prtljage 
pa sam trebala maksimalno osmisliti svoj boravak na Otoku. Tako mi je sinula ideja da iskoristim potencijal svoje garderobe i postanem što kreativnija", otkriva Rachel u jednom od svojih videa te nadodaje: „Što više krenete s prakticiranjem ove metode, prije ćete shvatiti  svoj osobni stil i u kojim odjevnim komadima zapravo najviše uživate – zaključuje Spencer. 

S ovom metodom ne samo da ćete odjenuti neke komade koje ne bi nikada već ćete osmisliti 'novi način' nošenja istog. Pa tako npr. najdraži cardigan možete nositi otkopčan ili zakopčan, ali i sa spuštenim ramenima. Samim time, vaša odjeća poprima 
posve drugačiji vibe...Za više detalja utipkajte 333 u Tik Tok i potražite profil @rachspeed jer nema bolje uvertire pred proljetne ili ljetne praznike. 

@rachspeed leopard is a neutral!! #capsulewardrobe #personalstyle #wardrobeessentials #outfitideas ♬ In the Mood - Glenn Miller

Pogotovo zato što svi bolujemo od iste bolesti a ona se zove 'gomilanje' odjeće. Uostalom, moda bi trebala biti kao najzabavnija igra vašeg djetinjstva,  stoga ne zaboravite igrati se s njom!  Jer kupnja odjeće koju ćete nositi samo jednom svakako nije ni fora ni cool. To možda još nisu rekli na TikToku ali definitivno je istina. 

Kombinacija divne dame odlična je inspiracija za vikend; nosi hlače koje su hit već nekoliko sezona
Tako jednostavan, a tako efektan outfit lijepe prevoditeljice: 'Sve više naginjem sigurnijim, neutralnim bojama'
Pavla Pinezić mlada je RIječanka koja radi cool ručno oslikane ilustracije na traper komadima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".