Zagrebački street style: Koja bolje nosi cvjetnu haljinu i kožnatu jaknu?

Ovih dana haljina i jakna kao da su uniforma za šetnju gradom
Vidi originalni članak

Dvije ljepotice sa zagrebačke špice imale su potpuno iste cvjetne haljine u jesenskim tonovima. Iskombinirale su je na čizmice i kožnatu jaknu, što često možemo vidjeti na fashionisticama ovih dana. Takvo je vrijeme, a jedne od zadnjih sunčevih zraka koje zapravo - griju, djevojke su upotpunosti iskoristile. 

Da kožnate jakne dobro izgledaju i u nekoj drugoj boji osim crne, dokazuje djevojka koja je svoju cvjetnu haljinu uparila na jarkocrvenu jaknicu.

Ova je fashionistica uspješno isfurala i trend koji ne jenjava - tenisice i haljine. 

Cvjetna haljina i statement štikle kombinacija su s kojom se ne griješi, a u ovom outfitu možete na popodnevnu kavi i u noćni izlazak. 

Špicom osim cvjetnih haljina posljednjih dana vladaju i upečatljive cipele, a mi mislimo da nema boljeg od block potpetice na gležnjačama koje možete nositi gotovo cijele godine.

I, što kažete, koja cura je haljinu i kožnatu jaknu isfurala na najbolji način?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".