Zagrebački Seks i grad: Ove djevojke kao da su sišle sa seta poznate serije

Četiri ljepotice sa glavnog trga nisu ostale nezamijećene
Vidi originalni članak

Svaki put kad vidimo četiri stylish djevojke u centru grada, podsjete nas na omiljenu seriju (i film), a njih četiri baš su zaslužile da ih se usporedi sa najtrendi četvorkom s malih ekrana. Djevojke su svoje zimske kombinacije začinile cool detaljima poput šešira, kariranog šala, lijepih torbica i cipela s kojima nema greške - jednostavnim gležnjačama.

Za oko nam je zapeo ovaj dugi smeđi kaput od brušene kože, koji je stylish plavuša iskombinirala sa maslinasto zelenim šeširom. Osim toga jako nam se sviđa i torba od tvida koja podsjeća na Chanel, a i ljepotica u bijelom nosi zanimljiv model. Kaput sa smeđim dodacima njihove prijateljice (gore u sredini) izgleda tako glamurozno i uklapa se u cijelu priču o Seksu i gradu. Cure, super ste!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".