Zagreb vs. Split: koja dama bolje nosi hit crvenu boju?

Tek jedan pogled na špicu i rivu dovoljan je za zaključak da crvena nikad nije izgledala ovako dobro
Vidi originalni članak

Zahvaljujući zgodnim damama vikendom možemo svjedočiti odličnim kombinacijama na splitskim ulicama. Bez obzira na to radi li se o crvenom u nijansama od glave do pete ili crvenim hlačama s točkicama, sigurno je da su ukrale sve poglede.

Poderane traperoce. upečatljive tenisice i velika torba najbolji su izbor za svaki dan. Upravo je to odabrala ova dama za šetnju Splitom, a nije zaboravila ni najvažniji modni dodatak - sunčane naočale!

Rokerski chic ili sportska elegancija? Ako pogledate zagrebačku špicu - oboje! Dama na lijevoj strani crvenu je suknju odlično kombinirala uz bajkerske čizme i jaknu, a nasmiješena je brineta spojila elegantno i sportsko: lepršavu haljinu i crveni kožnjak odlično su upotpunile popularne tenisice.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".