Zagreb vs. Dubrovnik: Koja ljepotica bolje nosi bijelo od glave do pete?

Bijela je omiljena ljetna (ne)boja, a cure je odlično nose!
Vidi originalni članak

Kad ne znate što nositi, odjenite bijelo - to je možda najbolja ljetna "mantra", a njome u se vodile i ove dvije ljepotica. Jedna sa zagrebačkih, druga s dubrovačkih ulica, a mi ne možemo odlučiti kojoj bolje pristaje!

Prva dama odabrala je bijeli kompletić - suknju midi dužine kombinirala je topićem istog materijala i srebrnim sandalama na remenčiće. Monotoniju je razbila torbom kraljevski plave boje, a svemu je dodala decentan nakit koji je idealan za ljetne dane! 

Ljepotica iz Dubrovnika odlučila se za jednostavnu haljinu na prugice, a kombinirala ju je s puderastim nijansama - bež sandale s dva remena i jednostavna torbica bili su sasvim dovoljni da ova dama ukrade pozornost na Stradunu!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".