Zadivila u komadima koji odolijevaju prolaznosti trendova: 'Volim bež nijanse, radije nosim diskretne nego žive boje'

Goran Čižmešija na špici je fotografirao damu koja je modnim klasicima dala vlastiti modni potpis
Vidi originalni članak

Da su najjednostavnije kombinacije često i najefektnije, potvrdila je Anela Šarlija, inače administratorica koja je na zagrebačkoj špici rado pozirala našem Goranu Čižmešiji. Nama se svidjelo kako je neke svevremenske klasike spojila u outfit koji nije mogao proći nezamijećeno.

– Ovu kombinaciju sam odabrala jer idem na promociju prijateljici. Volim bež nijanse, radije nosim diskretne nego žive boje. Više sam tip za jednobojno, a draža mi je ravna obuća nego štikle – otkrila nam je Anela.

Smeđe hlače izgledaju odlično u kombinaciji s  nude sandalama s cirkonima koje su izvrstan kontrast, a svidio nam se i spoj jednostavne bijele majice i male Michael Kors torbice.

Sako je je jedan od onih proljetnih klasika koje je dobro uloviti na sniženju jer, jednom kad ga dodate u garderobu, nosit ćete ga rado iz sezone u sezonu. 

Za ovaj model traperica kažu da pristaju svakom obliku tijela, a hit je već nekoliko sezona
Iznenađujuće studije opovrgnule ono u što vjeruje većina žena: ‘Simptomi su različiti, no većina ih ima smetnje’
Raw Bag torbe nastaju po 'zero-waste' načelima, a proizvode se i od ostataka iz pivske industrije

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".