Zablistala u izdanju koje nikad ne dosadi: 'Sviđaju mi se ti kompleti s prslucima, mislim da ću ih nabaviti još'

Naš je Goran Čižmešija uhvatio stylish ljepoticu u odličnom outfitu
Vidi originalni članak

Prijelazno razdoblje mnogim je ljubiteljicama mode i omiljeno jer donosi najbolje od ljetne i jesenske garderobe. Jedna od najpopularnijih kombinacija je i ona od prsluka i dugih hlača, a odabrala ju je i Tina Babajko, farmaceutkinja izvrsnog stila koju je Goran Čižmešija uhvatio na zagrebačkim ulicama.

- Ovo mi je novi komplet, pa sam ga odlučila odjenuti za grad, a i nisam dugo bila u gradu. Mislim da mi je ovo jedino rozo što imam u ormaru. Sviđaju mi se ti kompleti s prslucima, mislim da ću ih za jesen nabaviti još nekoliko. Najdraže kombinacije su mi crno- bijele, s time da preko ljeta volim i boje. Uzorke rijetko nosim. Preko dana biram ravnu obuću i tenisice, ali navečer volim nositi štikle - ispričala nam je simpatična Tina.

U ovoj je kombinaciji odabrala ružičasti komplet prsluka i i business hlače visokog struka, model koji je osvojio ormare trendseterica, a romantičnom je modelu "suprotstavila" plave gumene natikače.

Takav spoj idealan je za prve tjedne jeseni kada su jutra i dalje prohladna, no po danu nas griju ugodne temperature, a volimo ga jer ostavlja chic dojam. Outfitu je dodala predimenzionirane crne naočale, klasik koji svoje mjesto treba pronaći u svakom ormaru, a crno-bijelu kombinaciju zaokružila je dizajnerskom torbicom u narančastoj nijansi. 

U galeriji pogledajte što se još ovih dana nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Evo kako se riješiti suhe kože na nogama, prema savjetima stručnjaka
5 načina kako nositi najveći ovogodišnji jesenski trend - metalik srebrnu
Klasika nikad nije izgledala bolje: Odvjetnik sivo odijelo kombinira uz plavu košulju i izgleda genijalno!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".