Zablistajte u crvenom: pronašli smo kombinaciju za svadbu od samo 257 kuna!

Odjenite se od glave do pete za manje od 300 kuna
Vidi originalni članak

Vrlo često vlada uvriježeno mišljenje kako se za odlazak na vjenčanje treba veći iznos kako bi zablistali. Međutim, sniženje je pravo vrijeme za kupovanje komada koji će vam moći poslužiti u ovakve svrhe, a nećete trebati izdvojiti neki vrtoglavi iznos. Jednu smo takvu kombinaciju složili u Zari, a odlična je vijest da vam za nju treba samo 257 kuna!

Radi se o crvenom outfitu od glave do pete - s crvenom bojom nema greške, a možete biti sigurne da će vas primijetiti iako nećete imati mnogo modnih detalja.

Kao i mala crna haljina, i crvena je haljina nešto što se treba pronaći u ormaru svake dame! Ova sa zanimljivi izrezom na dekoltetu definitivno je pravi izbor, a nećete izgledati vulgarno jer je haljina decentne dužine. 

I dok bi mnogim damama očigledan izbor bile bež salonke, prekršite modno pravila i obujte - crvene! Ove s vinilom definitivno su upečatljive i začinit će svaki styling! 

Ukoliko želite malo smiriti kombinaciju, utoliko je klasična crna torbica definitivno pravi izbor, a moći ćete je nositi i na brojne druge kombinacije! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".