Zablistajte na plaži uz hit komade

FOTO: pr/palmers, 607 kn, 607 kn, 706 kn (s lijeva na desno) FOTO: pr/palmers, 607 kn FOTO: pr/palmers, 450 kn FOTO: pr/palmers, 531 kn FOTO: pr/palmers, 531 kn FOTO: pr/palmers, 379 kn
Od vibrantnih tonova, preko popularnog animal printa, do nezaobilaznih basic nijansi, aktualna Palmers kolekcija donosi sve što je potrebno za pravi ljetni look
Vidi originalni članak

Kreativan miks besprijekorne funkcionalnosti i estetike rezultirao je neodoljivim modelima kupaćih kostima koji laskaju svakoj ženskoj figuri, osiguravajući potpuno novo, nevjerojatno iskustvo nošenja. Bogatstvo boja i uzoraka prožima sve ljetne linije branda Palmers, od atraktivnih kupaćih kostima do neodoljivih haljina za plažu koje su oličenje minimalističke elegancije. 

Uz trokutasti bikini kao vječni klasik, jedan od vodećih trendova sezone su i bandeau modeli s odvojivim naramenicama koji se mogu nositi na obje strane, omogućavajući maštovito poigravanje različitim lookovima. Posebno mjesto u kolekciji pripalo je egzotičnim printevima poput atraktivnog leopardskog uzorka, dok se među vibrantnim tonovima izdvaja čarobna tirkizna nijansa kojom se odaje počast ljepoti i raznolikim bojama oceana. 

Vrhunac ljetne sezone je tek pred nama, stoga ne propustite priliku za kreiranje maštovitog looka s kojim ćete ovo ljeto privlačiti sve poglede!

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".