Za zadnji dan proslave platinastog jubileja, Kate Middleton odabrala je model efektnih detalja u boji fuksije

Vojvotkinja je s princom Williamom i njihovo troje djece prisustvovala posljednjem danu vikenda obilježavanja platinastog jubileja kraljice Elizabete II.
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Cambridgea za zadnji dan obilježavanja platinastog jubileja kraljice Elizabete II. odabrala je svečani look. Cijena se obitelj pojavila na nedjeljnom događaju Platinum Pageant, odnosno na londonskoj zabavi koja prikazuje kultne trenutke iz 70-godišnje vladavine monarha.

Za gledanje svečanosti u društvu princa Williama i njihovo troje djece, princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa, Kate Middleton za slavljeničku je prigodu odabrala haljinu u jarkoj boji. Model boje fuksije potpisuje Alexander McQueen, čiji dizajn vojvotkinja često bira, a nadopunjen je tankim remenom na struku, naboranim detaljima na gornjem dijelu i širokim balon-rukavima. 

Kod izbora modnih dodataka držala se jednostavnosti pa je upečatljivoj haljini dodala elegantan par naušnica, dok je kosu raspustila u lagane valove, s razdjeljkom po strani. Takva je frizura njezin zaštitni znak i beauty izbor kojeg najčešće nosi. 

U protekla tri dana, vojvotkinja je u svojim kombinacijama izmjenjivala nježne, pastele modne odabire i upečatljive outfite, a svaki je stajling izgledao elegantno i besprijekorno. Dugi je vikend započela McQueenovim kaputom-haljinom boje slonovače i tamnoplavim šeširom, zatim je slijedila limun-žuta haljina Emilije Wickstead uz odgovarajući šešir sa žutim ružama. 

Tijekom putovanja obitelji u Wales, nosila je jarko crvenu haljinu u formi kaputa, a za sinoćnji koncert presvukla se u komplet boje slonovače koji se sastoji od blejzera i suknje.

Što je Kate Middleton nosila za vikend proslave platinastog jubileja, pogledajte u galeriji

FOTO: Press Association/PIXSELL FOTO: Reuters/Pixsell FOTO: Reuters/Pixsell FOTO: Press Association/PIXSELL FOTO: Press Association/PIXSELL FOTO: Press Association/PIXSELL FOTO: Press Association/PIXSELL FOTO: Press Association/PIXSELL

 

Sonja Kovač prošetala neke od najvećih trendova sezone: Efektne traperice i "platforme" ne prolaze nezamijećeno na špici

Elegancija kakvu ne viđamo često: Dama sa špice nosi haljinu za kojom je u Zari nastala prava potražnja

Borna Kotromanić fantastično nosi minijaturan komplet i najpopularnije sandale ove sezone

Sandale iz snova! Saznajte modele koje osvajaju ljeto 2022.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".