Za vjenčanje nosili odjeću iz svog ormara: Jennifer pokazala dvije vjenčanice, za jednu istaknula da je od posebne važnosti

Zavjete su izrekli u maloj kapelici u Las Vegasu i, kako je napisala u newsletteru, izmijenili su prstenje koje će nositi do kraja života.
Vidi originalni članak

Jennifer Lopez i Ben Affleck proteklog su se vikenda vjenčali u Las Vegasu, a vijest je potvrđena u "On The JLo" newsletteru u kojem je otkrila da je izrekla "da" noseći "haljinu iz starog filma". Pjevačica i glumica za vjenčanje je zapravo odabrala dvije haljine.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prva je haljina jednostavnijeg kroja, a Lopez kaže da je za nju od iznimne važnosti.

– Ovu haljinu imam toliko godina i cijelo vrijeme sam je čuvala, čuvala i čuvala, a sad je nosim na dan svog vjenčanja – napisala je Jennifer Lopez i pokazala sasvim jednostavnu vjenčanicu, bez rukava, rezanu na struku. Za frizuru je bio zadužen frizer slavnih Chris Appleton koji je na svojim društvenim mrežama podijelio snimku nastalu nekoliko trenutaka prije vjenčanja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Chris Appleton (@chrisappleton1)

Druga je iz vjenčane kolekcije Zuhaira Murada, raskošan čipkasti model s otkrivenim ramenima, dugačkim rukavima, srcolikim izrezom i velom. Lopez je nosila vjenčanicu Zuhaira Murada i u romantičnoj komediji "Marry Me", a inače se u modnim odabirima za crveni tepih često okretala kreacijama libanonskog modnog dizajnera.

Affleck je odabrao bijeli smoking, i to komplet kojeg je već imao u ormaru, a Lopez je na svojoj stranici napisala da su u Little White Wedding Chapel izmijenili prstenje koje će nositi do kraja života.

– S najboljim svjedocima koje možete zamisliti, haljinom iz starog filma i sakoom iz Benovog ormara, izrekli smo vlastite zavjete u maloj kapelici i dali jedno drugome prstenje koje ćemo nositi do kraja života – napisala je Lopez i dodala:

– Čak smo imali i bluetooth zvučnik za vjenčani marš. Na kraju, to je bilo najbolje vjenčanje koje smo mogli zamisliti. O jednom takvom davno smo sanjali i sad smo ga ostvarili. 

2021. Bennifer je obnovio svoju vezu. Rekli su tada za People kako su sada stariji, pametniji, s više iskustva i u drugačijim poglavljima života i dodala:

– Predivno je da se naša veza dogodila u razdoblju života gdje zbilja možemo cijeniti odnos i poštujemo jedno drugo. 

Affleck je Lopez zaprosio u travnju prošle godine, sa zelenim dijamantnim prstenom, a zelena boja za pjevačicu i glumicu ima posebno značenje. Rekla je kako je riječ o "sretnoj boji" jer je shvatila da je u mnogim bitnim životnim trenucima nosila upravo zelenu. 

 

95-godišnja baka Luce završila u Vogueu: 'Nije rekla ni riječ na engleskom, no dočekala me raširenih ruku'

Jednostavnost u neutralnim nijansama joj tako dobro pristaje: 'Vjerna sam tenisicama, nisam žena od štikli'

Liječnica nas svaki put oduševi smislom za modu: Zablistala je u "morskom" outfitu i prugicama kao asocijaciji na ljeto

Frizer slavnih pokazao kako do razbarušene punđe u nekoliko koraka: 'Isprobala sam trik i savršen je!'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".