Za večeru u Bijeloj kući, Wintour 'prekršila' svoje modno pravilo? Izbor je 'pao' na Chanel komplet iz 1983.

U jednom je intervjuu izjavila 'nemojte nositi crno od glave do pete', no ona ga je izabrala i upotpunila hrpom upečatljivog nakita, što je jedan od njezinih modnih savjeta kako ipak nositi all black
Vidi originalni članak

U četvrtak navečer, Joe i Jill Biden u Bijeloj su kući na državničkoj večeri ugostili Emmanuela i Brigitte Macron. Uz francuskog predsjednika i prvu damu, na večeri su prisustvovali i brojni drugi uzvanici, među kojima je bila i Anna Wintour. Urednica Voguea za ovu je prigodu odabrala Chanel od glave do pete, i to dizajn iz 1983. godine.

WhoWhatWear piše kako se čini da je Wintour prekršila vlastito modno pravilo. Naime, u jednom intervjuu iz 2019. komentirala je kako nositi crnu, mnogima omiljenu boju:

– Nemojte nositi crno od glave do pete. Djeluje pretamno, osoba izgleda kao da ide na sprovod. 

Ipak, imala je odgovor na pitanje kako osvježiti all black kombinaciju. Predložila je dodavanje ponekog detalja u boji, bijele čizme ili omiljeni komad nakita. Čini se kako se i sama držala vlastitog savjeta pa je crni stajling nadopunila nizom ogrlica. 

Najčešće je imamo prilike vidjeti u jarkim bojama i efektnim uzorcima pa je ovaj stajling bio promjena u odnosu na 'uobičajene' modne izbore.

Chanelov komplet i upečatljiv nakit, Wintour je kombinirala s crnim sandalama visokih potpetica, a tu je i njezin zaštitni znak, crne sunčane naočale. 

Ženski tim prvi put u povijesti sudio utakmicu na Svjetskom prvenstvu za muškarce

Anica Kovač ležerno izdanje nadopunila je poželjnim dizajnerskim komadima: 'Volim zeleno, a i općenito boje da razvedre sivi dan'

Zimska izdanja saborskih zastupnica: Glasovac i Brnjac izabrale efektne uzorke, a Vukovac upečatljive lakirane čizme

Ovako efektan kaput ne špici ne vidimo često, a posebno dobro izgleda uz čizme s 'pomakom'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".