Za večeru sa španjolskim kraljem i kraljicom Sanja Musić Milanović odabrala Varteksovu haljinu, a model je trenutno na sniženju

Predsjednik Milanović birao je klasiku i pojavio se u crnom odijelu, a liječnica i prva dama odabrala je Varteksov dizajn, čiji je potpis nosila i na inauguraciji.
Vidi originalni članak

Predsjednik Zoran Milanović i njegova supruga, liječnica Sanja Musić Milanović u utorak navečer večerali su sa španjolskim kraljem Felipeom VI. i kraljicom Letizijom. Španjolski kralj i kraljica organizirali su svečanu večeru u čast šefova država i vlada, a Milanović je predvodnik hrvatskog izaslanstva na sastanku na vrhu NATO-a. 

Kralj Felipe i predsjednik Milanović držali su se klasike pa odabrali crna odijela, a kraljica Letizia i prva dama Sanja Musić Milanović privukle su pozornost odabirom haljina.

Musić Milanović ostala je vjerna hrvatskom potpisu, što često bira u bitnim prigodama, i odjenula Varteksov dizajn, čiji je modni potpis nosila i na inauguraciji. Haljina-košulja idealan je izbor za ljetne dane jer je svestrana, praktična, a sa sobom donosi i notu elegancije. Haljina je dostupna na Varteksovom web shopu i trenutno se nalazi na sniženju pa umjesto 1190 kuna, koja je redovna cijena haljine, sad za nju treba izdvojiti 833 kune. 

Efektan prugasti model s istaknutim balon-rukavima kombinirala je sa svevremenskim modelom cipela, crnim salonkama, dok je usne istaknula crvenim ružem s kojim je često imamo prilike vidjeti.  

Odabir španjolske kraljice Letizije bila je elegancija u crnom, a njezin se stil često nalazi u modnom fokusu. Odlično kombinira dizajnerske komade s high street potpisom poput Zare, a rado bira i kreacije španjolskih dizajnera.

Stil Sanje Musić Milanović jednom je prilikom prokomentirala Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica koja je za njega imala samo riječi hvale. Njezin se stil, rekla je, uglavnom vrti oko ženstvenih komada, kao što su suknje midi dužine i sakoa, a ponekad za posebne prigode bira hlače.

– U fokusu stila su joj boje, čak se ne ustručava istaknuti nekom ljubičastom ili jarko ružičastom nijansom, a od motiva bira i onaj životinjski. No, pritom je riječ o klasičnim formama, bez previše detalja ili ukrasa. Tu i tamo bira crnu, no u tom slučaju outfit podiže moćnim nakitom. Od prstenja nosi one statement, uglavnom je to po jedan ukras, drži se pravila 'manje je više'. Očito nosi poslovni stil koji je prisutan u njezinom načinu odijevanja bez obzira na funkciju njezina supruga – komentirala je Prpić Znaor. 

Istaknula je kako od krojeva bira sakoe, lagano strukirane forme koji dobro pristaju ženstvenim haljinama i suknjama, a outfit će rado, kao i u slučaju večere sa španjolskim kraljem i kraljicom, zaokružiti jednostavnim klasičnim cipelama, salonkama koje su, kaže savjetnica, idealan dodatak elegantnoj modnoj formuli. 

Najbolja izdanja Sanje Musić Milanović pronađite u galeriji

FOTO: Ivo Čagalj/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Davorin Višnjić/Pixsell FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Ivo Čagalj/Pixsell FOTO: Ivo Čagalj/Pixsell FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Hrvoje Jelavić/PIXSELL FOTO: Damir Sencar/Pixsell FOTO: Goran Stanzl/Pixsell FOTO: Emica Elvedji/Pixsell FOTO: Željko Hladika/Pixsell FOTO: Davorin Višnjić/Pixsell

 

Njezin je stil pravo osvježenje na špici: 'Volim dati šivati stvari, ovu haljinu mi je sašila moja krojačica'

Inspirirajte se ljetnim izdanjem Jadranke Sloković: Haljina je stajliš odgovor na visoke temperature, a torba ima 'it' status

Studentica ekonomije običnoj bijeloj košulji dala je sasvim novi izgled i stvorila outfit u kojem se ne prolazi nezamijećeno

Mala bijela haljina i efektna torba super su spoj: 'Smijali su mi se kad sam je kupila, ali svejedno je obožavam'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".