Za svaki dan po jedan! Domaće fashionistice su nam inspiracija za jesenske outfite

Kombinacije za svaki dan u tjednu u kojima ćete izgledati fantastično
Vidi originalni članak

Studeni je započeo kišnim i hladnim danima, no unatoč tim nepovoljnim vremenskim uvjetima i dalje možete izgledati jako stylish. Kako svako godišnje doba nosi za sobom svoje modne trendove, tako su i ovu jesen obilježili odlični i efektni odjevni komadi. Ako vam je već ponestalo ideja za svakodnevno vremenu prilagođeno dotjerivanje, donosimo vam fantastične outfite domaćih it-djevojaka za svaki dan u tjednu. 

S dobrim trapezicama u kombinaciji s čizmama na petu vaše će noge izgledati vizualno dulje, a cijela figura vitkija. Uz dodatak jednostavnog i toplog sakoa dobit ćete odličan svakodnevni outfit koji možete iskoristiti za svaku prigodu, a ispod njega možete odjenuti zaista sve - od klasične bijele košulje, dolčevite ili t-shirtice do džempera kao na slici. 

S prvih zahlađenjem uvijek se okrećemo tamnim bojama, a outfitima nerijetko prevladava upravo crna boja. Uz dobre odjevne komade crna boja nikada neće biti dosadna, ali nije je loše s vremena na vrijeme razvedriti nekim modnim dodatkom u boji, pa makar to bile i bijele tenisice. Crne kožne vrećaste hlače ovojesenski su hit, a u kombinaciji s crnom dolčevitom ne možete pogriješiti. Ipak, da ne bi bilo sve tako crno, upotpunite cijeli outfit kaputom ili sakoom u boji.

Novi izgled haljinama koje već imate poklonite efektnim remenom. Ovaj jednostavni modni dodatak koji se danas nosi u najrazličitijim verzijama obujmite oko omiljene haljine i izgledat će kao da imate novu. Šarmantnoj i elegantnoj kombinaciji dodajte frajerski look megapopularnim robusnim čizmama koje trendseterice obožavaju! 

Spektar jesenskih boja zaista je šarolik, no nekako uvijek odjevnim kombinacijama prevladaju zagasite nijanse crvene, narančaste ili zelene. Ipak, ako se odlučite i za jarke boje u kombinaciji s crnom, sigurno nećete pogriješiti, a pogotovo ako je riječ o kariranom uzorku. Pencil suknju kariranog uzorka koja je uglavnom rezervirana za ozbiljnije outfite nadogradite crnim kaubojkama i kožnom jaknom i imat ćete sve samo ne klasičnu kombinaciju.  

Satenske suknje bile su omiljenim dijelom ljetnih outfita, no na svu sreću, njihova popularnost ne jenjava ni s jeseni. Uz topli džemper i efektan remen vaša će suknja poprimiti totalno novi look, a istovremeno ćete dobiti i neodoljivu jesensku kombinaciju. 

Još uvijek balansiramo između blejzera i kaputa, a najbolju ravnotežu u tom slučaju uspostavlja sako od tvida. Tople vunene niti i razigrani uzorci ovih sakoa čine svaki outfit efektnim, a kombinirat ga možete uz apsolutno sve. Dugi sako od tvida uskladite s dugom bijelom košuljom ili mini haljinicom i visokim čizmama brušene kože, a kao rezultat ćete dobiti outfit u kojem sigurno nećete proći nezamijećeno.

Karirani uzorak omiljen je svake jesenske i zimske sezone, a ove se godine pojavio u fantastičnom ruhu u obliku tzv. natkošulje s remenom. S natkošuljama se možete ponašati kao i s klasičnim jaknama, a pristaju uz sve. Kominacijom s tamnim traperom, kaubojskim gležnjačama brušene kože i preslatkim šeširom nećete pogriješiti, a izgledat ćete fantastično. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".