Za svaki dan

Pozitivnog karaktera i uvijek nasmijana, hrvatska glumica Ana Begić svojim jednostavnim stilom dala nam je ideju za početak tjedna.
Vidi originalni članak

Razumijemo onaj trenutak kada se probudite ujutro, shvatite da je ponedjeljak i još morate smisliti što će te obući za posao. Lijepa Ana ovaj nam je tjedan dala ideju za početak radnog tjedna koju možete više puta za redom iskoristiti jer je jednostavno odlična. Sa crnom bojom nikada ne možete pogriješiti, pogotovo ako je razbijete sa nekim veselijim kaputom. Iako Ana nosi jednostavan sivi kaput, moramo priznati kako se odlično uklopio u hladne boje jeseni. U kombinaciji sa crnim hlačama, nekom vestom ili bluzom, te čizmama biti će te u potpunosti spremni za nadolazeći tjedan.

ana begić

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".