Za svačiji budžet: Deset novogodišnjih outfita u kojima ćete biti zvijezde večeri, a stoje manje od 500 kuna

Uz naš mali modni vodič pronađite idealnu kombinaciju za sebe bez obzira volite li modne klasike poput male crne haljine ili ste pak ljubiteljica crvene... U Reservedu možete pronaći komade koji su „must have“ novogodišnje proslave
Vidi originalni članak

Novogodišnja noć sve je bliža, a vi još ne znate što odjenuti jer vam je prošlogodišnja haljina malo preuska na bokovima. No ne brinite, uz naš mali vodič kroz najljepše novogodišnje outfite izgledat ćete baš poput holivudske zvijezde, a za njih nećete trebati potrošiti pravo bogatstvo.  Unesite dašak glamura u najluđu novogodišnju noć i postanite zvijezda dočeka Nove godine. 

1. Za najluđu noć odaberite malu crnu haljinu, koju je proslavila Coco Chanel. S tim modnim izborom zasigurno nećete pogriješiti jer je vječna klasika. Za vas smo pronašli jednu od najupečatljivijih u kojoj ćete izgledati kao prava fashionistica. Ove godine probudite romantičarku u sebi i odaberite čipkastu haljinu do koljena s volanima i decentno istaknite dekolte.

2. Ako želite izgledati pomalo vamp, a opet ostaviti dojam decentne klasičarke, predlažemo vam crnu haljinu na preklop, koju savršeno upotpunjuje mašna kojom ćete je zavezati i istaknuti vaše obline. Haljinu dodatno podižu šljokice, a odlično će stajati vitkim ženama, kao i onima s jačim bokovima jer će lijepo istaknuti struk. Uz ovu haljinu dovoljno je staviti malo veće naušnice što će biti dovoljno da vas sve prijateljice pitaju gdje ste kupile haljinu.

3. Ako ste već isplanirali doček Nove godine u nekom otmjenijem restoranu ili klubu, a kraće haljine za vas ne dolaze u obzir jer ne želite provesti noć stalno je spuštajući u strahu da ne pokažete previše, upečatljiva dugačka cvjetna haljina, odličan je izbor za vas.

4. Iako je haljina modni „must have“ novogodišnje noći, nemojte se ustručavati odabrati neki hrabriji outfit. Naš je prijedlog romantična čipkasta crna košulja s visokom kragnom, koju idealno možete upotpuniti elegantnim kratkim hlačicama koje se vežu sa strane. Taj outfit upotpunite malo debljim najlonkama, koje mogu biti i nešto razigranije. Odaberite one šljokičaste ili s upečatljivim uzorkom i postat ćete zvijezda dočeka.

5. Dugačkom laganom sjajnom haljinom na preklop s raskošnim rukavima koji idu u zvono i mašnom koja je savršeno podiže, naglasit ćete struk i istaknuti dekolte. U toj ćete haljini zablistati, a neće vas opterećivati jer savršeno pada. Nakon novogodišnje noći, tu ćete haljinu moći nositi i kasnije u svečanim prigodama, dovoljno je da ispod nje odjenete crne hlače i košulju i nitko neće ni posumnjati da vas je u njoj već vidio.

6. Ako ste cura koja voli modne izazove i u Novu godinu želi ući u crvenoj haljini, preporučujemo vam malu retro crvenu haljinu, čiji će vas kroj u potpunosti osvojiti. S tom ćete haljinom izgledati baš kao da ste sišle s filmskog platna i došle na crveni tepih u Cannesu, a dodatno ćete je istaknuti malo većim naušnicama.

7. Divlji životinjski uzorci neprestano se vraćaju u modu, a modni znalci kažu da je leopard uzorak najpoželjniji modni trend ove jeseni, pa zašto ne bi postao i zimski modni „must have“. Haljina leopard uzorka koja se veže oko struka bit će zanimljiv novogodišnji modni odabir.

8. Šljokičasta zeleno-plava majica s jednim rukavom, istaknut će vaše ruke i osigurati vam zvjezdani status u najluđoj noći. Uz tu fashion majicu, odlično će pristajati statement komad sezone-plisirana suknja.

9. Dosadile su vam haljine i suknje i za Novu godinu želite ući u elegantnom kombinezonu, predlažemo vam tamnoplavi kombinezon sa širokim nogavicama, koji možete savršeno upotpuniti sa šljokičastim bodyjem zagasito crvene nijanse.

10. Tamnoplava čipkasta plisirana haljina s dugim rukavima i otvorom, koji će istaknuti vaša ramena, izbor je s kojim neće pogriješiti. Izgledat ćete elegantno i profinjeno, a tu haljinu možete savršeno iskombinirati s upečatljivim naušnicama.

Sadržaj omogućio Reserved. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".