Za posao, ali i za izlazak: Gležnjače s blok petom najbolji su izbor za cijeli dan!

Volimo ih jer izvrsno pristaju različitim stilovima
Vidi originalni članak

Znate one dane kad ste u pokretu od jutra pa do večeri, a cijelo vrijeme morate biti tip-top? E, pa upravo za takve situacije najbolji izbor su gležnjače s blok petom. Istovremeno su udobne i jako stylish, a jednako dobro pristaju različitim stilovima, od damskog do rockerskog

Za ljubiteljice klasike, one u crnoj boji definitivno su najbolji izbor, a neće izgledati nimalo dosadno zahvaljujući neobičnim detaljima poput vezica, zmijskog uzorka i metalnih ukrasa

S druge strane, ako se želite istaknuti, a možda i izaći iz svoje komforne zone, gležnjače u boji odličan su izbor. Na prvom su mjestu modeli u jesenskim tonovima poput boje vina, zelene i sive, a izvrsno će izgledati uz baloner, ali i dobar, stari kožnjak.

Znate koja je najbolja stvar kod gležnjača? Jednako dobro izgledaju uz traperice različitih krojeva, hlače na crtu, ali i suknje i haljine. Pa, koje su vaš favorit?

Saznajte više na CCC Shoes&Bags

Sadržaj omogućio CCC Shoes&Bags

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".