Za ovu haljinu kažu da je 'dupe' popularne SKIMS haljine Kim Kardashian, a cijena joj je znatno pristupačnija

I mnogi tvrde da je udobnija od SKIMS-a zbog svoje prozračnosti, dok ih većina kaže kako ne mogu primijetiti razliku između dva brenda.
Vidi originalni članak

Obožavatelji mode poludjeli su za povoljnom Bershka haljinom za koju su rekli da je kopija popularne SKIM haljine, brenda odjeće za oblikovanje koji je pokrenula Kim Kardashian. Na TikToku nastao je trend u kojem su mnoge djevojke pohvalila haljinu te otkrile kako je ova pristupačna haljina idealna zamjena za skupu SKIMS liniju.

Bershka haljine često se nazivaju "SKIMS dupes", zbog njihovog oblika koji grli figuru i bešavne konstrukcije koja podsjeća na popularnu odjeću za oblikovanje iz SKIMS-a. Rastezljiva tkanina koristi se za stvaranje elegantnog, isklesanog izgleda, a dolazi u čak pet boja – crnoj, crvenoj, ružičastoj, zelenoj i nude.

@lydiafleurfashion Run to Bershka girls 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️ #skimsdupe #bershkadress ♬ original sound - Lydia Fleur

Mnogi su bili impresionirani pristajanjem i udobnošću Bershka haljina. Primjećuju kako oblikuje na svim pravim mjestima, dajući im samopouzdanje i nevjerojatan osjećaj. I mnogi tvrde da je udobnija od SKIMS-a zbog svoje prozračnosti, dok ih većina kaže kako ne mogu primijetiti razliku između dva brenda.

Dostupnost Bershka haljina jedan je od razloga njihove popularnosti. Bershka haljine su pristupačnije od SKIMS shapeweara. Cijene počinju od 17,99 eura, što ju čini privlačnijima ljubiteljima mode s ograničenim budžetom. SKIMS haljina, s druge strane, košta 88 eura.

Najpraktičniji odabir za svaki dan: Kombinezoni kojima ćemo rado zamijeniti haljine u ormaru!

FOTO: Mango Kombinezon s printanim metalnim detaljima 59.99 € FOTO: Mango Modalni kombinezon u stilu košulje 49.99 € FOTO: Mango Traper hlače na pruge 59.99 € FOTO: Mango Satenski kombinezon s križnim leđima 59.99 € FOTO: Mango Dugi kombinezon sa mašnom 59.99 € FOTO: Mango Satenski kombinezon s remenom 49,99 € FOTO: Mango Dugi kombinezon s printom 49,99 € FOTO: Mango Dvobojni dugi kombinezon 45,99 € FOTO: Mango Traper kombinezon kratkih rukava 59,99 € FOTO: Mango Kombinezon s cvjetnim printom i kravatom 49,99 € FOTO: Mango Satenski kombinezon na pruge 45,99 € FOTO: Mango Dugi kombinezon na kopčanje 39,99 € FOTO: Mango Dugi asimetrični kombinezon 59,99 € FOTO: Mango Satenski kombinezon s printom 59,99 € FOTO: Mango Laneni kombinezon s čvorovima 59,99 € FOTO: Mango Kombinezon s uzorkom lančića 45,99 € FOTO: Mango Dugi asimetrični kombinezon 69,99 € FOTO: Mango Satenski plisirani kombinezon 39,99 € FOTO: Mango Kombinezon s mašnom 59,99 € FOTO: Mango Kombinezon s printom na remen 59,99 €

Princeza od Walesa zamijenila omiljene salonke za trendi balerinke, a cijeli look je jednostavno za prepisati
Oduševila u crno-bijeloj kombinaciji: 'Pratim trendove, ali ima puno toga što ne bih nosila, pogotovo nešto što svi nose'
Najbolji puderi za kožu sklonu aknama koji pružaju savršenu zaštitu i ne ostavljaju 'cakey' efekt

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".