Za ovo zbilja treba hrabrosti: Bojana Gregorić Vejzović u zlatnom od glave do pete

Istaknula se u moru jednoličnih zimskih kombinacija
Vidi originalni članak

Druge adventske subote u Preobraženskoj ulici slavio se uspješan prvi tjedan ovogodišnjeg nastavka projekta “Poklon s pričom – Story Super Božića sa Superseniorima” koji je svim generacijama donio pregršt zanimljivog sadržaja i ugodnog druženja. 

Dobrotvorni je projekt podržala i Bojana Gregorić Vejzović koja je za ovu prigodu odabrala pravu zimsku, ali pomalo neobičnu kombinaciju. Naime, kroz njezin cijeli outfit "provlačili" su se tonovi zlatne pa je hlače i čizme u toj boji kombinirala s predimenzioniranim krznenim prslukom te naočalama zlatnog odsjaja. 

Glumicu inače nismo navikli viđati u ovakvim izdanjima pa nam je ovaj styling prilično neobičan, no svakako se istaknula u masi jednoličnih i monotonih zimskih odjevnih kombinacija. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".