Za ovim novim Zarinim cipelama svi su ludi, a podsjećaju na popularni dizajnerski model

Crvene cipele sa ukrasnim svjetlucavim brošem sigurno će postati novi 'it' model
Vidi originalni članak

Crvene kožne cipele s otvorenom petom i potpeticom izgledaju savršeno. Gornji dio je od antilop kože, a krasi ih i broš sprijeda. Potpetica je srednje visine pa u njima možete izdržati cijeli dan, a super će izgledati i u varijanti s trapericama i T-shirtom, ili na kakvu haljinicu za posebne prilike. 

Nas su odmah podsjetile na legendarni Manolo Blahnik model. Mogu se nabaviti u online shopu Farfetch, a stoje 1448 eura. 

Plavim modelom je Big zaprosio Carrie u Seksu i gradu, a nakon toga cipele su postale nevjerojatno popularne pa su brojni high street brendovi malo "ukrali" ideju i napravili slične u prihvatljivijoj cijeni. 

via GIPHY

Samo bi još htjeli suptilno naglasiti da ako netko namjerava zaprositi svoju djevojku, ovo je super način, samo dajte! 😉😎

A kad smo već kod vjenčanja, u videu pogledajte kako postići savršen make up look za svadbu: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".