Za ovim je odjevnim predmetima i modnim dodacima vladala najveća potražnja u 2021.

Lyst je u rubrici "Year in Fashion" objavio koji su odjevni predmeti i modni dodaci bili najtraženiji u godini koju ostavljamo iza nas.
Vidi originalni članak

Vidimo što se nosi u uličnoj modi, na društvenim mrežama i crvenom tepihu, no jeste li se ikad zapitali koji su komadi najpopularniji modni ulovi ove godine? Prošle godine taj odgovor nije bio težak jer je gotovo svaka pretraga završila u loungewear kategoriji, no ove godine stvari u modi su se promijenile pa smo naglasak stavili na elegantnije komade. Trenirke su i dalje prisutne, pogotovo u danima kad radimo od doma, no u igru se vratila i formalna odjeća, piše Glamour

Lyst je u rubrici "Year in Fashion" objavio koji su odjevni predmeti i modni dodaci bili najtraženiji u godini koju ostavljamo iza nas. 

Levi's traperice opuštenog kroja

Baggy modeli traperica hit su i na modnoj pisti i izvan nje, a vole ih i celebrity dame poput Gigi i Belle Hadid, Hailey Bieber, Katie Holmes... Potražnja za ležernijim krojem traperica porasla je za 52% u godini iza nas, što je dvostruko više nego pretraživanje pojma skinny jeans. 

Rolex Submarine sat

Luksuzni sat sa švicarskim potpisom bio je jedan od najtraženijih dodataka ove godine, piše Glamour. Prodaja satova porasla je za 13% u odnosu na prethodnu godinu, pri čemu je ova kategorija zabilježila poseban porast kad su u pitanju vjenčanja. Pretraga satova, posebno s pojmovima "par", "zaruke" i "vjenčanje", kroz godinu su se počele sve češće pojavljivati i povećala se za 53%. 

Bottega Veneta Mini Jodie torba

Jasno je kako je riječ o torbi koja je obilježila 2021. Mini Jodie je službeno najtraženija torbica na Lystu ove godine, a jednako je vole zvijezde poput Kendall Jenner, kao što je it dodatak outfita u street styleu pa smo je imali prilike vidjeti i na zagrebačkim ulicama. 

Birkenstock - Boston Clogs

Za ovaj Birkenstock model kažu da je jedan od najpoželjnijih u 2021. Birkenstock je ostvario mnoge suradnje, poput one s Proenzom Schouler i Jill Sander, no najveća je potražnja nastala za Boston Clog, s 36% više pregleda nego Arizona, najpopularniji Birkenstockov model. 

Thom Browne plisirana suknja

Dizajn Thoma Brownea postao je ikona pop kulture. Pretraga za muškim suknjama za vjenčanje skočila je za 48% u odnosu na prethodnu godinu, a plisirani model bio je jedan od najtraženijih modela. 

Nensi Dojaka asimetrična mini haljina

Mini haljina inspirirana devedesetima najtraženija je mala crna haljina u 2021. Pretraga za ovim modelom doživjela je vrhunac između lipnja i kolovoza, kad su je isfurale i zvijezde poput Emme Corrin, Emily Ratajkowski i Rihanne. 

Prada heklana torba

Torba se ovog ljeta rasprodala u rekordnom roku, a prema Lystu, riječ je o jednom od najpopularnijih modela i na TikToku. Pretraga za heklanim torbama u protekloj je godini porasla za 56%.

Jacquemus La Maille Pralu kardigan

Efektan kardigan nosile su Megan Fox, Kendall Jenner i Hailey Bieber, a u kolovozu potražnja za takvim modelom porasla je za 79%. U pretrazi su se našli i pojmovi koji uključuju kardigane s čvorovima na prednjoj strani i "lace-up top". 

Pangaia trenirka s kapuljačom

Ekološki osviješten brend Pangaia hit je kroz cijelu 2021. godinu, no za popularnost je zaslužan i Harry Styles koji je odabrao jarko ružičastu Pangaia trenirku s kapuljačom. Nakon tog, u listopadu je potražnja porasla za 91%, a ukupna online pretraživanja skočila za Pangaia sweatshirtovima skočila su za 172% kroz godinu.

& Other Stories prugasti džemper

Mornarski se stil ove godine vratio na velika vrata jer su se upiti za prugasto pletivo narasli 125% u odnosnu na prethodnu godinu. Početkom kolovoza porasla je i potražnja za polo džemperima na prugice za 37%.

 

Besprijekorno zimsko izdanje Anje Alavanje: 'Ne nosim Uggsice, tajice ni monokromatske trenirke'

Investitor koji je na Badnjak prošetao jedan od najzanimljivijih outfita na špici: 'Trendove ne pratim, imam svoj specifičan ukus'

15 najboljih parfema svih vremena: Otkrijte novog ili pronađite starog mirisnog favorita!

Majstorica za obrve otkriva tajnu savršeno oblikovanih obrva: "Bacite pincetu iz ruku"

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".