Za ovaj model traperica kažu da pristaju svakom obliku tijela, a hit je već nekoliko sezona

S njihovom sposobnošću da pristaju svima i svestranošću koja omogućuje bezbroj stilskih kombinacija, ne čudi što su ponovno osvojile modni svijet
Vidi originalni članak

Rijetkost je kada se modni trend vrati s takvim stilom da izgleda fantastično na svakom obliku tijela. Zato nas je povratak flare traperica toliko oduševio. Njihova Y2K vibra, koja se proteže unatrag sve do 1970-ih, savršeno zadovoljava našu beskrajnu želju za obuhvaćanjem 2000-ih i kasnih 90-ih kroz naše ormare. Ali još više volimo flare traperice zahvaljujući njihovoj nevjerojatnoj sposobnosti da izgledaju tako dobro na svakom obliku i veličini tijela.

Slavne osobe poput Margot Robbie i Belle Hadid već su ih prigrlile, a flare traperice pojavljuju se u raznim iteracijama na modnim pistama brendova poput Miu Miu, Victorie Beckham i Guccija. Ovaj svestrani komad možete nositi sa sandalama s remenčićima i gornjim dijelom korzeta za našu omiljenu kombinaciju traperica i lijepog topa, ili ih kombinirati s velikim blejzerom, majicom bez rukava i natikačama za opušten dan u uredu. Usput, tamnije boje izgledaju sofisticiranije od blijedih, ako razmišljate o pronalaženju stila za radnu odjeću.

Prava radost najboljih flare traperica je njihova nevjerojatna svestranost. Bilo da kanalizirate kaubojski chic ili svoju omiljenu soft girl eru, ove traperice su ključni komad u ormaru svakog stilista, influencera i slavne osobe. Potražite retro inspirirane parove širokih nogavica s detaljima visokog struka kako biste usmjerili svoju unutarnju J-Lo ili Hailey Bieber. 

Ne možete se odlučiti za boju? Ružičasta je još uvijek na radaru, a Wranglerove traperice apsolutno su shvatile zadatak. No koju god boju i ispiranje odabrali, jedno je sigurno: definitivno je vrijeme da svojim skinny i boyfriend trapericama priuštite zasluženi odmor.

Flare traperice nisu samo trend, već su pravi klasik koji se vraća s razlogom. S njihovom sposobnošću da pristaju svima i svestranošću koja omogućuje bezbroj stilskih kombinacija, ne čudi što su ponovno osvojile modni svijet. Sada je pravi trenutak da i vi prigrlite ovaj trend i osvježite svoj ormar flare trapericama koje će vam osigurati fantastičan izgled kroz cijelo ljeto – i dalje.

Šest prekrasnih trendova frizura za ljeto koje možete isprobati ovih dana
Slatko kao cukar inspiraciju pronalazi u motivima Dubrovnika, a iza njega stoje kreativna mama i dvije kćeri
Divne Ana i Andrea: 'Smatramo da treba biti razlika između dnevnih i večernjih izlazaka'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".