Za ovaj model sandala kažu da će biti najpopularniji ovog ljeta; evo kako ih stilizirati

Ribarske sandale, poznate po svom karakterističnom dizajnu s trakama, donose spoj klasičnog i modernog stila
Vidi originalni članak

Ljeto je vrijeme kada tražimo obuću koja kombinira stil i udobnost, a takozvane fishermans sandale savršeno odgovaraju tim zahtjevima. Ove sandale, koje su se vratile u modni svijet prošle godine, postale su hit zahvaljujući dizajnerima kao što su The Row, JW Anderson, Celine, Max Mara i Prada. Bez obzira preferirate li suptilniji izgled ili odvažnije opcije, ribarske sandale nude beskonačne mogućnosti.

Ribarske sandale, poznate po svom karakterističnom dizajnu s trakama, donose spoj klasičnog i modernog stila. Dizajneri su ih predstavili u raznim bojama, materijalima i siluetama, čime su postale must-have komad obuće koji možete nositi iz sezone u sezonu. Njihova svestranost omogućuje im da nadopune gotovo svaki outfit koji planirate.

Kombinirajte ribarske sandale s laganim, prozračnim setovima. Bilo da se radi o ljetnoj haljini ili kratkim hlačama i topu, ove sandale dodaju chic touch vašem izgledu.

Za uredski look, uparite ribarske sandale s krojenim odijelom. One će unijeti dašak opuštenosti, a pritom zadržati profesionalni izgled. Za ležerne vikend kombinacije, ribarske sandale odlično pristaju uz kratke traper hlače i bijelu majicu kratkih rukava. Dodajte sunčane naočale i torbu preko ramena za savršen casual look.

Ribarske sandale dolaze u različitim stilovima, od klasičnih kožnih do modernih varijanti s metalik detaljima ili platformama. Ovisno o vašem ukusu i prigodi, možete birati između minimalističkih modela za dnevne aktivnosti ili glamuroznijih opcija za večernje izlaske.

Bez obzira koji stil odabrali, ribarske sandale su idealne za prelazak iz dnevnog u noćni look. Njihova prilagodljivost omogućava vam da lako transformirate svoj outfit – dovoljno je promijeniti nekoliko dodataka i spremni ste za večernji izlazak.

Ribarske sandale su neophodan dodatak svakoj ljetnoj garderobi. Njihova kombinacija stila i udobnosti čini ih savršenim izborom za razne prigode. Bilo da se opuštate na plaži, šetate gradom ili idete na večeru, ove sandale će nadopuniti vaš izgled s lakoćom i elegancijom. Razmislite o investiciji u par ribarskih sandala i uživajte u ljetu s ovim chic i praktičnim komadom obuće.

Biste li nosili upečatljive tenisice kakve nosi atraktivna poduzetnica? Savršeno ih je spojila s leopard-minicom
Asimetrična haljina, omiljene natikače i prošivena torba: S tri komada do ljetne kombinacije kojoj nećete pronaći manu
Naomi Campbell zablistala je u Chanel arhivskom setu uz neočekivan odabir cipela

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".