Za nju nema čekanja u redu... Anna Wintour jedina je zaposlenica Condé Nasta koja ima privatni WC?

Page Six prenio je informaciju prema kojem u velikom preuređenju tvrtke, Annin ured i wc ostaju - netaknuti!
Vidi originalni članak

Postoji jedno mjesto gdje Anna Wintour ne mora brinuti oko čekanja u redu. Naime, dugogodišnja urednica Voguea jedina je zaposlenica Condé Nasta koja će, i nakon preuređenja i smanjivanja uredskih prostora, imati privatni wc. Prema pisanju Posta, cijelu tvrtku čeka obnova, a Anna i njezin ured jedini su koji će toga biti pošteđeni.

Čak izvršni urednik Bob Sauerberg i njegova desna ruka Pamela Drucker Mann moraju premjestiti svoje urede te ostaju bez privatnog wc-a te će morati koristiti zajedničku kupaonicu. Neki od ureda bit će prenamijenjeni u konferencijske dvorane, a cijela će tvrtka koja izdaje Vogue, Vanity Fair i The New York, smanjiti broj katova. Naime, trenutačno se prostiru od 20. do 42. kata, a po novom će se smanjiti samo do 35. kata. Ipak, Wintour i njezin prostran ured na 25. katu ostat će netaknut. Dio ureda je, naravno, i wc, koji se nalazi iza njezinog stola, kaže izvor, a i dalje će ga moći koristiti samo za sebe. 

Čini se kako čekanje u redovima Anni stvara probleme jer ju je prošli tjedan na dodjeli nagrada njezin pomoćnik "progurao" preko reda, odnosno red odjednom nije postojao jer je Anna dolazila i svi su dopustili da ona ode preko reda. Page Six, koji je prenio ovu informaciju, pitao je Condé Nast za potvrdu istog, no nisu dobili odgovor od njih. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".