Za nju i njega: Trendi kombinacije koje će se nositi ovog proljeća

Proljeće je konačno pokucalo na vrata pa možemo prošetati sve stylish kombinacije!
Vidi originalni članak

Nakon debelih minusa, proljeće nam je konačno pokucalo na vrata, a to znači samo jedno - konačno možemo prošetati sve one kombinacije koje su cijelu zimu u ormaru strpljivo čekale toplije dane.

A ove sezone opcije su vrlo šarolike. Mašti možete potpuno dati na volju pa kombinirati različite uzorke u kojima prevladavaju točkice, a kombinaciju "smiriti" jednostavnim cipelama ili klasičnom torbom. Veliki proljetni trend su odijela, a ona više nisu rezervirana isključivo za formalne i poslovne prigode, već se mogu nositi i na ležerniji način.

Ukoliko se odlučite za odijelu za svaki dan, utoliko će vam biti potreban par upečatljivih cipela i otkačena torba kako bi razbili poslovnu ozbiljnost.

Ako niste tip koji preferira hlače, već težite damskoj eleganciji, imamo dobru vijesti - haljine midi i maxi dužine zavladale su modnom scenom i uličnom modom. Svaka midi haljina treba dobar par cipela na petu kako bi se noge vizualno produžile, a ispod maxi haljine dopušteno je sve pa su klasične balerinke najjednostavniji, ali i najbolji izbor. 

Iako je odijelo tek sad u ženskom svijetu postalo hit, ono je vječni klasik u muškoj garderobi pa s njim nema greške niti ovog proljeća. Odijelo u crnoj boji traži klasičan model iste boje, dok su cipele konjak boje savršen izbor za odijelo u plavoj ili sivoj boji. U ležernijim prigodama sakoi u živim bojama idealan su izbor, a odlično se mogu kombinirati uz klasične uske traperice i tenisice.

Tkogod se želi istaknuti u moru sivila, može odabrati košulju s uzorkom jer su se oni najveseliji polako ušuljali i u muške ormare, a izgledaju genijalno. One mogu biti izvrstan izbor za posao, ako dress code, to dopušta, a kožne cipele savršeno će zaokružiti takvu kombinaciju. 

Sadržaj omogućio: CCC Shoes&Bags 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".