Za njom su se svi okretali: pokazala dobar styling kakav rijetko viđamo

Ona zna da su jarke boje dobrodošle i u jesenskim kombinacijama
Vidi originalni članak

U moru brojnih trendova trendova ponekad je teško biti svoj i pokazati odjevnu kombinaciju koja je drugačija od uobičajenih. Ipak, ova dama na zagrebačkom Cvjetnom trgu pokazala nam je kako je to ipak moguće uz malo hrabrosti i prave modne dodatke!

Kombinirala je kariranu suknju iz Zare, a upravo je taj uzorak jedan od najvećih hitova ove jeseni. Tome je dodala vestu u narančastoj boji te pokazala kako jesen ne znači da trebamo raskinuti s jarkim bojama, već ih samo dobro uklopiti u nove kombinacije. Ipak, glavnu riječ u outfitu vodili su modni dodatci. Bijeli je lančić stylingu dao otkačenu notu, a za eleganciju su se pobrinule cipele sa zlatnom blok petom i torba s velikim zlatnim ringom.

Čista petica za stil!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".