Za njezinom dizajnerskom torbom trendseterice luduju, frajer je odjeven savršeno!

Izgledaju kao da su sišli s naslovnice modnog časopisa
Vidi originalni članak

Jedna od torbi koja se nalazi na istama želja brojnih trendseterica je ona s potpisom brenda Saint Laurent, koju je isfurala zgodna dama sa špice. Radi se o modelu Sac de Jour koja se prodaje po cijeni od gotovo 19 tisuća kuna, a sličnu smo pronašli na web shopu Farfetch.

Ova ljepotica kombinirala ju je s otkačenom točkastom suknjom, dizajnerskom Moschino majicom i slingback lakiranim salonkama, modelom koji nam se ovog proljeća vratio u modu. Frajer koji je s njom prošetao gradom također je odjeven tip-top! Bež hlače i pastelno plavi sako savršen su spoj, a Gucci tenisicama dao je dašak ležernosti cijeloj odjevnoj kombinaciji. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".