Za nastup na splitskom Peristilu, Nina Badrić bira upečatljivu haljinu dubokog dekoltea i zanimljivih detalja

Pjevačica je jučer proslavila 49. rođendan i za nastup odabrala haljinu koju potpisuje hrvatski modni dvojac eNVy room.
Vidi originalni članak

Na splitskom je Peristilu sinoć održan nastup "Nina pjeva Split", a Nina Badrić proslavila je i 49. rođendan. Za tu je prigodu odabrala posebnu haljinu kojeg potpisuje domaći modni dvojac, eNVy room, brend koji je poznat po raskošnim kreacijama, posebno bridal linijama, a iza njega stoje Nikica Ivančević i Vjeko Franetović. 

Prije nastupa, Nina je na društvenim mrežama podijelila fotografiju haljine koju je nosila na nastupu, a u opisu fotke je napisala:

- Danas mi je rođendan i ništa mi neće ovi dan pokvarit' vapšuvarivari - referirajući se na poznate stihove pjesme Alles Gut splitskog benda TBF. Podijelila je i fotografiju s fittinga, a pratitelji su joj u komentarima poželjeli sve najljepše povodom rođendana. 

Domaći su dizajneri osmislili haljinu koja na gornjem dijelu krade pozornost dubokim izrezom, dok je donji dio jako statement.

Za razliku od ostatka haljine koji je u bijeloj boji, donji je dio obojen u gradijent žute, stvarajući pritom tzv. ombre efekt. Haljina je, osim zbog zanimljivog odabira boja, efektna i zbog detalja koji je postignut raskošnim tilom

Badrić je kosu svezala u visoki rep, a kad je u pitanju make up, držala se klasike i jednostavnosti pa je odabrala smokey eyes, a za usne nude nijansu, što čini omiljen make up spoj mnogih dama kad su u pitanju elegantne i glamurozne prigode.

 

Obožavamo stil ekonomistice koja izgleda kao da je sišla s naslovnice modnog magazina

Istovremeno elegantno i trendi: Na prekrasnoj dami sa špice sviđa nam se baš sve, od haljine do hit torbe

Nives Ivanišević bira mini haljinu i sportske tenisice: 'Nekad ih smatram boljim odabirom od elegantnih sandala'

Lijepa dama blista u outfitu kojeg cure u ljetnim danima obožavaju; minica i običan top super joj stoje

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".