Za najpopularniji jesenski modni dodataka treba vam točno - 0 kuna, a nosi ga čak i Emily Ratajkowski!

Sasvim smo sigurne kako ga već imate doma, samo ne u toj funkciji!
Vidi originalni članak

Sigurne smo kako su vam mame ili bake kao djevojčicama kosu stilizirale pomoću trakica koje su vezale u mašne kako bi se istaknule i bile posebne. Čini se kako ove sezone taj trend neće ostati rezerviran samo za najmlađe, već su ga hrabro isfurale i trendseterice koje su pokazale kako trakica u kosi uistinu je trendi modni dodatak. 

Odlična je vijest što vas ovaj dodatak neće koštati uistinu ništa jer ga vjerojatno već imate doma. 

Ovaj je modni dodatak bio najavljen još na revijama kad su se prikazivale kolekcije za ovo razdoblje jeseni i zime kad su ga u kolekcije uvrstili brojni dizajneri, a sad je red na vama - možete birati između različitih boja i uzoraka, a crni ili onaj točkastog dezena svakako će izgledati najviše chic! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".