Za kakvu biste ih prigodu nosili? Pogledajte kakve natikače prodaje Balenciaga po vrtoglavo visokoj cijeni

U novoj kolekciji popularnog dizajnerskog brenda, pronašli smo neobične natikače s potpeticom koje su posebne jer su presvučene u umjetno krzno
Vidi originalni članak

Već smo navikli na to da nas Balenciaga sa svakom sezonom iznenadi neobičnim komadima u novoj kolekciji, a ovog su nam puta za oko zapele neobične natikače od umjetnog krzna. 

Za početak, teško je reći za kakvu bi prigode one bile. Takvi krzneni modeli idealni su za zimske dane kod kuće, no zbog potpetice su ipak namijenjeni nešto svečanijim prigodama. Radi se o modelu Furry koji ima potpeticu od 8 cm, a dolazi u dvije verzije, crnoj i crvenoj.

S prednje strane imaju i upečatljiv natpis "Balenciaga", a njihova je cijena vrtoglava. Tako za par mule natikača treba izdvojiti 725 dolara, odnosno oko 4585 kuna, koliko koštaju na službenom Balenciaginom web shopu.

Ovo nije prvi put da je Balenciaga predstavila model cipela oko kojeg se vode polemike. Tako su se nedavno udružili s Crocsom, a Demna Gvasalia, kreativni direktor luksuznog brenda Balenciaga, pokazao je kolekciju za proljeće 2022. u kojoj su modeli na modnoj su pisti nosili crocsice na petu i na platformu, gumene čizme, kao i natikače u zelenoj, sivoj i crnoj boji. 

U zimskoj kolekciji, neobičan je bio model "korzet"-gležnjača, točnije model Corset 80 koji je bio predstavljen u dvije verzije, crnoj i bijeloj, a zahvaljujući vezicama do gležnja, dobio je i ime jer neodoljivo podsjeća na klasičan korzet. Na sniženju su koštale oko 4300 kuna, dok je njihova originalna cijena na Net a Porteru bila oko 4300 kuna. 

 

Leonarda Lončar i kći Marta najstajliš su prizor sa špice: 'Nastojimo biti odjevene u skladu s trenutkom gdje se krećemo'

Odvjetnica izvrsnog stila nosi torbu koja je nekad bila veliki hit, a trendseterice je opet obožavaju

Na špici dugo nismo vidjeli ovakvu eleganciju: Kombinaciji prelijepe dame ne možemo pronaći zamjerku

Stigla je najava za novu sezonu "Krune; tu su i prve fotografije kraljice Elizabete II. u novim nastavcima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".