Za jesensku sezonu i kraj tjedna prepišite ideju stajliš psihologinje: 'Trendove pratim samo ako mi se sviđaju'

Goranu Čižmešiji u gradu je prošlog rujna rado pozirala psihologinja Anja Smrek koja nas je osvojila svojim crno-bijelim stajlingom
Vidi originalni članak

Crno-bijela klasika uvijek je poželjna, pa i u ljetnim danima, a idealna je za povratak na posao nakon godišnjeg odmora. Ako nemate ideje što nositi u novom radnom tjednu, modnu inspiraciju pronađite u kombinaciji Anje Smrek, simpatične psihologinje koju je naš Goran Čižmešija fotografirao još prošlog rujna, a "ulovio" ju je nakon razgovora za posao. 

Ova joj se kombinacija, rekla je tada modno osviještena Anja, učinila prikladnom za razgovor, ljetna, a istovremeno pristojna.

– Često nosim neutralne boje, ali sam u zadnje vrijeme počela nositi i neke žive. Trendove pratim samo ako mi se sviđaju, a visoke potpetice rijetko nosim jer sam visoka. Najčešće biram tenisice, ravne čizme i sandale – rekla je ranije Anja za Divu. 

Za razgovor za posao odabrala je nekoliko bazičnih komada, ali u "pomaknutoj" varijanti, što je odličan odmak od klasike. Odlično je isfurala široki model traperica koji je posebno popularan zadnjih nekoliko sezona. Super kontrast baggy modelu jeansa bluza s volanima i izvezenim detaljima koja je kombinaciji dala romantičnu notu. 

Crne tenisice i kožna torba neizostavni su dio svake garderobe jer se jednostavno kombiniraju i odolijevaju prolaznosti trendova pa ih je dobra ideja i potražiti na sniženju koja još uvijek traju. Želite li elegantniji model od tenisica, možete ih zamijeniti mokasinkama ili cipelama s blok-potpeticom, a u hladnijim danima outfitu dodajte blejzer ili dobar, stari kožnjak. 

Mary Jane cipele ponovno su in, donosimo najbolje modele iz ponude omiljenih dućana:

FOTO: Bershka 29,99 EUR FOTO: Bershka 35,99 EUR FOTO: Mango 59,99 EUR FOTO: Mango 69,99 EUR FOTO: Mango 69,99 EUR FOTO: Mango 49,99 EUR FOTO: Mango 49,99 EUR FOTO: Stradivarius 22,99 EUR FOTO: Stradivarius 35,99 EUR FOTO: Stradivarius 22,99 EUR FOTO: Stradivarius 22,99 EUR FOTO: Stradivarius 29,99 EUR FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 35,95 EUR FOTO: Zara 35,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR

Trend kojeg volite ili preskačete: I ove se jeseni nose combat čizme, a ovo su najbolji modeli u dućanima
Što je to 'co-washing' kod pranja kose i može li pomoći njezinom zdravlju?
Kraljica Letizia zablistala u 'recikliranoj' crnoj haljini i chic cipelama s potpisom Manola Blahnika

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".