Za igru ragbija, Kate Middleton bira sportsko izdanje u kakvom je još nismo vidjeli

Odabrala je svoju najbolju sportsku odjeću kako bi sudjelovala u Inkluzivnom danu ragbijaške lige.
Vidi originalni članak

Kate Middleton, princeza od Walesa, proslavila je uključivanje u sport zabavnom igrom ragbija u invalidskim kolicima.Kraljevska članica i pokroviteljica Ragbijaške nogometne lige posjetila je Hull, lučki grad u istočnom Yorkshireu u Engleskoj, kako bi sudjelovala u Inkluzivnom danu ragbijaške lige. 

Za taj dan, princeza Kate odjenula je svoju najbolju sportsku odjeću: tamnoplavu polo majicu za ragbi koju je ugurala u odgovarajuću jogger trenirku i bijele tenisice. Jednostavno je dodala male zlatne naušnice i nosila svoj klasični smoky eye. Za igru ​​je skupila svoju prepozatljivu nakovrčanu kosu u rep.

Ranije ove godine vidjeli smo je u još jednom sportskom izdanju, kada se pridružila teniskom velikanu Rogeru Federeru za video koji ističe rad dječaka i djevojčica Wimbledona. Tada je nosila bijelu polo majicu bez rukava obrubljenu zelenim i ljubičastim bojama Wimbledona, zajedno s bijelom teniskom suknjom Adidas x Stella McCartney i orelia zlatnim lančićima.

Poznata glumica i frizer za slavne u Parizu zadivili u odgovarajućim crno-bijelim kombinacijama
Zgodna dama u efektnom stajlingu odlično kombinira eleganciju i ležernost, a cipele dodaju dozu chica
Sjajne bluze koje se nose iz dana u dan i ne izlaze iz mode

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".