Za božićni koncert, Mia Dimšić odabrala malu crvenu haljinu: Nosi model s domaćim potpisom i zanimljivim detaljima

Haljinu potpisuje dizajnerica Katarina Mamić, a radi se o modelu Issa koji, osim u crvenoj, dolazi i u narančastoj varijanti.
Vidi originalni članak

U ponedjeljak navečer održan je tradicionalan koncert 'Božić u Ciboni' na kojem je nastupila i Mia Dimšić. Pjevačica je odabrala crvenu, boju koju najviše povezujemo s bladanskim razdobljem i plijenila pozornost u crvenom mini-modelu iza kojeg stoji domaća dizajnerica Katarina Mamić

Riječ je o modelu Issa kojeg je dizajnerica, osim u crvenoj, osmislila i u narančastoj varijanti, a ističe se zanimljivim detaljima. Tu je volan na boku nabori na prednjem dijelu te perje, trendi detalj posljednjih nekoliko sezona, na rukavima. 

Perje kao mikrotrend vrlo je popularno i na odjeći i na modnim dodacima pa se nosi na cipelama, torbicama, haljinama, sakoima, suknjama, bluzama... Običnim komadima daje statement karakter pa ga je kao detalj izabrala i Mia Dimšić, što ga na crvenoj haljini čini idealnim za božićno i novogodišnje razdoblje, sezonu kada tražimo dodatnu dozu elegancije i glamura.

Kombinirala ih je uz crne cipele s remenčićem oko gležnja, a kod izbora make upa, kojeg potpisuje Ivana Šimunić, držala se jednostavnosti pa je tek usne naglasila crvenim ružem. 

Inače, u jednom ranijem razgovoru za Divu, Mia je otkrila da u privatnim situacijama preferira jednostavnost

– Privatno više nosim tenisice jer razmišljam o praktičnosti, pogotovo ako znam da ću puno hodati. Kad želim zablistati na sceni, biram visoke potpetice, no one mi nikad neće biti izbor za šetnju gradom. U slobodno vrijeme volim nositi i uzorke, karirani mi je nekako jesenski. U proljeće više preferiram točkice, sve ovisi o vremenu.

Mia za sebe kaže da nema jak "modni osjećaj" pa često u odijevanju prati što nose modni uzori, pogotovo za događanja koja su joj bitna. Privatno ide po principu jednostavnosti, a kao serija koju voli pratiti kao izvor modne inspiracije navodi 'Emily in Paris'. Rekla nam je ranije, jako je lijepo gledati što likovi nose:

– Jednog uzora nemam. Nekad mi je ljepše urbano, nekad sportski, nekad boho country... Sve ovisi o raspoloženju.

Znate li što su milije, sitne bijele 'kvržice' koje se pojavljuju na licu? Može ih uzrokovati i - hidratantna krema!

Hlače poput njezinih na špici još nismo vidjeli: 'Volim drugačije traperice jer uz njih mogu kombinirati jednostavne stvari'

Znamo kada počinju sniženja u Zari! Izdvojili smo uvijek nosive komade koje bismo voljeti vidjeti snižene

9 TikTok trendova koji su dominirali 2022.: Najpopularniji je inspiriran Netflixovom hit serijom i ima više od 26 milijardi pregleda

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".