Wow, u ovu damu su svi gledali! Fantastičnu figuru poput njezine ne viđamo često

Isfurala je color blocking kombinaciju, trend koji je popularan već nekoliko sezona!
Vidi originalni članak

U pripijenoj suknji i sandalama s blok petom zgodna dama projurila je centrom grada i ukrala baš sve poglede. Pa, to baš i ne treba čuditi s obzirom na to da je u ovoj kombinaciji njezina fantastična figura došla do izražaja.

Odabrala je suknju u jarko zelenoj boji, a color blocking postigla je kombiniravši je s torbom boje fuksije. Dojam je smirila s jednostavnim bijelim topom, komadom koji cure ljeti obožavaju, i smeđim sandalama koje su neutralne pa odgovaraju većini outfita.

Ljetni smo velike pobornice color blockinga - proučite koje boje međusobno odgovaraju i krenite kombinirati. Vjerujte nam, svaki ćete styling podići na novu razinu!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".