Wow! U genijalne cipele zgodne dame sa špice odmah smo se zaljubili!

Rado bismo ih vidjeli u vlastitom ormaru!
Vidi originalni članak

Svaka trendseterica zna da su cipele najbitniji dio svak odjevne kombinacije i da u trenutku mogu osvježiti svaku odjevnu kombinaciju. Tog se pravila držala i prezgodna dama iz Ilice koja je odabrala plavi statement model ukrašen zakovicama i upečatljivom zlatnom petom. 

Budući da su cipele preuzele glavnu riječ u kombinaciji, ostatak stylinga bio je prilično jednostavan - odabrala je pastelno žutu haljinu i torbu s Picard potpisom koju je uskladila s cipelama. Moramo priznati kako nas je ovaj model cipela stvarno oduševio i da bismo ih rado vidjele i u vlastitoj kolekciji - vjerujemo kako jednako dobro izgledaju i u kombinaciji s trapericama, ali i minicama. Za čistu modnu peticu! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".