Wow! Pozivnica za reviju modne kuće Louis Vuitton je svjetlucava rukavica Michaela Jacksona

Kreativni direktor odlučio je odati počasti Kralju popa
Vidi originalni članak

Francuska modna kuća Louis Vuitton odlučila je ovog četvrtka odati počast Michaelu Jacksonu i to na jedan pomalo neuobičajen način. Naime, na muškom Tjednu mode bit će prikazana kolekcija za koju je Virgil Abloh, kreativni direktor Louis Vuittona, rekao da je inspirirana upravo Michaelom Jacksonom. 

Stigle su i pozivnice za modnu reviju koje su oduševile apsolutno sve. Naime, umjesto klasične pozivnice na običnom papiru, odlučili su se za bijelu rukavicu s pjevačevim potpisom i adresom gdje se show održava, Jardin des Tuileries. Na rukavici se nalaze i stihovi "There was only one us", koji su dio Ablohove pjesme. 

Za Interview magazin je rekao:

Kad u pozadini svira njegova glazba, na reviji su neke drugačije čizme, drugačije majice, drugačije hlače. Glazba je ključ!

Još nije poznato hoće li i sama rukavica postati dio zbirke, no nema sumnje da će modna revija prikazati razigranu i nostalgičnu kolekciju jer, ako netko može vratiti modni hype, i to kroz svjetlucavu rukavicu, onda je to Abloh, piše Vogue! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".