Koliko je divna? Ono kad odličan styling padne u drugi plan i u prvi dođe prekrasan osmijeh!

Naš Goran Čižmešija fotografirao je jednu baš neobičnu damu koja osvaja "na prvu"
Vidi originalni članak

Iako se našem Goranu Čižmešiji svi akteri s fotografija rado predstave, ova je dama bila iznimka i željela je ostati anonimna.

Ipak, to je nije spriječilo da pozira u fantastičnoj kombinaciji koju tako cool nosi. Široke prugaste hlače kombinirala je s kožnom jaknom i neobičnim tenisicama, a sve zaokružila s dva must have modna detalja - klasičnim Ray Ban naočalama i malom crnom torbicom. 

Moramo posebno naglasiti kako nam je pozornost ukrao i još jedan dodatak koji nikad ne izlazi iz mode. Riječ je, naravno, o njezinom osmijehu!

*Članak je izvorno objavljen u ožujku 2018. godine 

 

Internet je stvarno prepun ružnih komentara i uvreda i to jednostavno moramo promijeniti! Matea i Ivana pomogle su nam u tome. 💪😍 U sljedećim tjednima na Divi pratite sve o projektu protiv cyberbullyinga "Takva sam, kakva sam" ❤️️

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".