Wow! Ova prekrasna brineta u gradu stvarno nije mogla proći nezamijećeno

Goran Čižmešija fotkao je damu koja je napravila mali odmak od svog uobičajenog stila odijevanja
Vidi originalni članak

Ona je model i Master of Science in Psychology, a u gradu ju je ulovio naš Goran Čižmešija. Divna Katarina Skelin rado mu je pozirala i otkrila pojedinosti o svom odličnom stilu odijevanja:

Uglavnom se odijevam u tamno i zaključila sam da mi se baš sviđa što sam danas odlučila razbiti tu monotoniju sa svjetlijim tonovima. Stoga ću sada češće i zimi kombinirati svijetlo sa svijetlim. Imam dva para bijelih hlača, jedne zimske i jedne ljetne, doduše, ovo su ljetne, ali sam ispod njih odjenula tajice da mi bude toplije. Imam sreću što su sestra i mama iste veličine kao ja pa možemo izmjenjivati kapute i ostalo robu.

Ponekad posegne u mamin ormar pa zna odjenuti vintage haljinu sa životinjskim uzorkom, no inače nije pod utjecajem tog trenda jer zna da će proći za pola godine. Nije naročita obožavateljica uzoraka, a ako ih i nosi, onda je to u obliku nekih ornamenata. Za modne dodatke je rekla:

Ovo je isto mamina torbica koju sam prisvojila jer se njoj više nije sviđala. Kada kupujem torbice, dnevne moraju biti diskretne, ali su zato večernje efektne jer njima podižem jednostavne večernje kombinacije.

Katarina nosi kapu Napapijri, mamin vintage Max Mara kaput, majicu Massimo Dutti, no name hlače, torbicu iz Italije i All Saints čizme. 

 

>> Pogledajte u videu kako Ana i Zlata, kumice s Dolca, komentiraju modne trendove

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".