Wow! Ona izgleda stylish u tadžikistanskoj narodnoj nošnji koju je spojila s - tenisicama!

Goran Čižmešija fotkao je damu koja stvarno zna spajati nespojivo
Vidi originalni članak

Kaput koji je dio narodne nošnje u kombinaciji s popularnim tenisicama? Zvuči nemoguće, ali ova zgodna djevojka, koju je na zagrebačkom Cvjetnom trgu fotografirao Goran Čižmešija, pokazala nam je da je i to moguće!

Riječ je o Katarini Oganesyan koja se ovako sredila za poslovni sastanak i kavu s bratićem, a iza njezine odjevne kombinacija stoji baš zanimljiva priča u kojoj će mnoge razveseliti činjenica da glavnu riječ ne vodi baš niti jedan popularan high street brend. 

Komad koji prvi ukrade pozornost u odjevnoj kombinaciji ove poduzetnice definitivno je muški bademantil iz Tadžikistana koji je dio njihove narodne nošnje. Kombinirala ga je s vestom I Am Studio i Valentino torbom, a neočekivano je dodala upečatljive Nike AirMax tenisice iz Pariza za koje kaže da ih baš dugo nije nosila. 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".