Wow! Koliko ste kul od jedan do ove dvije ljepotice s osječkih ulica?

Njihovim odjevnim kombinacijama ne možemo pronaći niti jednu manu!
Vidi originalni članak

Ako nas netko pita kako izgledaju savršene ljetne odjevne kombinacije, odgovor su: ove koje nose ljepotice s osječkih ulica! Dvije dame izgledaju kao da su sišle s naslovnica modnih časopisa, a mi se ne možemo odlučiti koji nam je odjevni komad ili modni dodatak na njima bolji!

Dama na lijevoj strani odabrala je kul haljinu na kopčanje koja ima romantičan dodataka na ramenima, mašne, a kombinirala ju je s obućom koja se nalazi na listi želja brojnih trendseterica - radi se o Chloe Rylee čizmicama koje su postale pravi hit ovog proljeća, a pronašli smo ih na web shopu My Theresa, gdje se prodaju po cijeni od 1095 €. Njezina se prijateljica odlučila za nešto romantičniji look pa je bijelu haljinu upotpunila cekerom s volanima i točkicama. Najbolji detalj na njoj definitivno su sunčane naočale s okvirima u obliku srca koje su kao stvorene za ljetne dane! 

Bravo cure, zaslužujete svaku modnu pohvalu! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".