Wow! Kakvo elegantno, a mladenačko izdanje Franke Batelić

Franka je još jednom oduševila sve prisutne
Vidi originalni članak

Pred brojnim poznatim damama eNVy room sinoć je predstavio novu kolekciju. Novi modeli inspirirani edvardijanskim dobom i likom Gibson Girl oduševili su mnoge pripadnice ljepšeg spola te najavili zanimljivo modno proljeće U elegantno uređenom showroomu na adresi Vlaška 68 jučer su se našle brojne predstavnice javnog života, među kojima je bila i Franka Batelić. 

Prekrasna je pjevačica zablistala u izvrsnom kombinezonu s potpisom ovog modnog dvojca - klasičan kombinezon s dubokim V izrezom nadopunjen je trakama od tila u bijeloj i boji breskve, a Franka je to izvrstan outfit zaokružila jednako dobrim make up-om. Jednostavno, mladenački, a jako elegantno - bravo!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".