Wow, kakva elegancija! Popularna manekena ukrala pozornost u jednostavnom crnom odijelu

Goran Čižmešija fotkao je ljepoticu koja zna da s elegantnom klasikom nema greške
Vidi originalni članak

Da je manje više, pokazala je Lena Perminova na posljednjem Tjednu mode održanom u Parizu, gdje ju je fotografirao naš Goran Čižmešija. Popularna je manekenka odabrala klasično crno odijelo, must have koji se treba naći u svakom ormaru. Kombinirala ga je s bijelom košuljom i jednostavnim crnim sandalama i pokazala da za potpunu eleganciju nije potrebna raskošna haljina. 

Crno je odijelo jedan od onih komada u ormaru u koje definitivno treba uložiti jer je nosivo u različitim prigodama, a i trajat će godinama. Look je zaokružila vječnim crvenim ružem, zlatnim naušnicama te laganim uvojcima u kosi.

Jedva čekamo zagrebačke fotke street stylea, a do tad smo izdvojili najbolje od prošlog proljeća:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".