Wow! Imamo osjećaj da je vrijeme stalo kad je ova ljepotica prošla gradom!

Goran Čižmešija fotkao je djevojku čiji styling odmah "krademo"
Vidi originalni članak

Moramo priznati da stvarno dugo nismo vidjeli ovako jednostavnu i divnu djevojku kao što je brineta koju je naš Goran Čižmešija fotkao na ulicama Pariza! 

Genijalno je kombinirala elegantne i "cool" komade te pokazala kombinaciju koju ćemo kopirati jer je toliko praktičan za divno proljetno vrijeme. Crnu midi suknju spojila je s bijelom basic majicom (i pokazala zašto ih treba imati u ormaru!), no outfit nije bio nimalo dosadan zahvaljujući srebrnoj kožnoj jakni koja je baš dobro razbila crno-bijeli svijet. Crne gležnjače isfurala je na "gole" noge, a to je spoj koji jednostavno - obožavamo! Naravno, ništa ne može proći bez crvenog ruža pa je i ona njime zaokružila styling

Diva.hr velikim projektom "Takva sam, kakva sam" želi zaustaviti cyberbullying, a u tome su nam pomogle Ivana i Matea:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".