Woow! Ovo je najveći ormar na svijetu, a nećete vjerovati što će vlasnica s njim napraviti!

FOTO: Vlasništvo Therese Roemer Odlučila je prostor darovati u humanitarne svrhe, odnosno iznajmljivati ga za zabave humanitarnog karaktera FOTO: Vlasništvo Therese Roemer U ormaru se nalaze čak i spiralne stepenice koje povezuju tri dijela ormara. FOTO: Vlasništvo Therese Roemer Ormar sadrži i make up kutak s bogatom kolekcijom šminke. FOTO: Vlasništvo Therese Roemer Theresa je vlasnica i zavidne kolekcije parfema. FOTO: Vlasništvo Therese Roemer Nije teško zaključiti što vlasnica najviše voli: cipele, cipele i još malo - cipela! FOTO: Vlasništvo Therese Roemer Kolekcija Hermes remenja FOTO: Vlasništvo Therese Roemer Hermes torbe u različitim bojama i oblicima FOTO: Vlasništvo Therese Roemer Osim Hermesa, Theresa je ljubiteljica i Chanela
Vlasnica najvećeg ormara na svijetu odlučila je napraviti nešto posve neočekivano i humanitarno sa svojim raskošnim ormarom!
Vidi originalni članak

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".