Woow! Ova je kreacija dokaz da smokve ne izgledaju ukusno samo na tanjuru!

Kreacija s domaćim potpisom potpuno nas je oduševila, vjerujemo da će i vas!
Vidi originalni članak

Iako nas podsjećaju na kraj ljeta, smokve su ipak mnogima omiljeno voće, a, osim na tanjuru, odlično mogu izgledati i u modi. To nam je pokazala Sandra Babac koja je za 10. Festival smokava odjenula haljinu koja na sebi ima print upravo ovog ukusnog voća.

Za tu ju je prigodu odjenula Marija Ivandić, zadarska dizajnerica odjeće i nakita, a Sandra je priznala kako se uistinu osjećala poput vile. Izvrstan dodatak haljini bio je i prsten u obliku smokve za kojeg je zaslužna Antonija Gospić, staklopuhačica i dizajnerica nakita. 

Vilinskom osjećaju pridonio je i trenutak u kojem je Sandra na kraju uvodne ceremonije dobila plaketu počasne Poljičke vile te pripadajući čarobni štapić. 

A, osim što se radi o Festivalu smokava pa je outfit prigodan, Sandra je uistinu zaslužila nositi haljinu s ovim motivom. Naime, zaslužna je za osmišljavanje i postavljanje manifestacije koja veliča smokvu, a uspješno su ispunili postavljene ciljeve poput toga da su ljudi počeli saditi nasade smokava te da su je ugostitelji stavili na jelovnik, makar u njezinoj sezoni. Nadalje, začela je tzv. gastro rutu smokava, a, uz dvodnevni Sajam smokava u Zadru, polako niču sajmovi i u manjim mjestima zadarske županije.

Sandra je napomenula kako je institucijama Grada i Županije predala gotov proizvod za kojeg se nada i za koji vjeruje da će ga dići na višu razinu, njegovati i razvijati.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".