U ovom online shopu pronašli smo neke od najbizarnijih komada odjeće i dodataka

Donosimo neke od najneobičnijih stvari iz Wishove ponude, a u slučaju da vas neka posebno zaintrigira, otkrivamo vam i cijene proizvoda
Vidi originalni članak

Vjerojatno vam je nekad u životu iskočio oglas Wish webshopa, pritom reklamirajući stvari za koje ste se vjerojatno pitali što su i čemu služe. O raznolikosti njihove ponude govori i postojanje Facebook grupe u kojoj se skupljaju najneobičniji izlošci iz ovog online dućana. 

Bilo riječ o odjeći, obući, modnim dodatcima ili potrepštinama za dom, Wish vam nudi baš sve, i to u posebno maštovitim izadnjima. 

U nastavku vam donosimo neke od najneobičnijih stvari iz Wishove ponude, a u slučaju da vas neka posebno zaintrigira, otkrivamo vam i cijene proizvoda. 

Sudeći po raznolikosti proizvoda, može se primijetiti da je velika pozornost dana metodama mršavljenja, a našu su pozornost okupirali, naravno, modni dodatci, točnije nakit, u službi otapala za masnoću i gubitak kilograma. 

Međutim, nakit nije namijenjen samo za skidanje kilograma. Možete pronaći i odličan funkcionalan sat koji uz pokazivanje vremena može zapaliti i cigaretu. 

Za gubitak kilograma možete potražiti i uloške za cipele koji svojim stimulativnim djelovanjem na stopala također pospješuju gubitak kilograma. 

Osim gubitka kilograma, jedinstveni ulošci za cipele, ili pak navlake za stopala, mogu vas učiniti vizualno višima 2 centimetra. 

U ponudi ne manjka ni anti-age pomagača, pa tako po cijeni od samo 34 kune možete kupiti steznik za lice koji sprječava nastanak bora, a pritom vaše lice čini mršavijim.

U području stopala zaintrigirao nas je i zanimljiv izbor čarapa i obuće. 

Njihova inovativnost ne zaostaje ni kada je u pitanju odjeća. Ova majica s efektom dlakavog muškarca nakon izlaganja suncu u potkošulji može biti vaša za samo 61 kunu. 

Isto tako, za samo 7 kuna možete kupiti i ništa, a kako piše u opisu, to je idealan poklon za one koji imaju sve. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".