Winnie Harlow donijela je dozu country chica na crveni tepih 77. Cannes film festivala

Harlowin ansambl namignuo je trenutno popularnom country trendu, ali je western estetici dala profinjeni zaokret koji je pristajao okruženju Francuske rivijere.
Vidi originalni članak

Od Anye Taylor-Joy do Margaret Qualley, mnoge zvijezde odlučile su se za ogromne šešire na crvenom tepihu 77. Filmskog festivala u Cannesu, a Winnie Harlow posljednja je koja se pridružila pokretu.

Kanadska manekenka na premijeru filma The Apprentice stigla je u blijedoružičastom odijelu iz modne kolekcije Tamara Ralph Fall 2023. Harlowin ansambl namignuo je trenutno popularnom country trendu, ali je western estetici dala profinjeni zaokret koji je pristajao okruženju Francuske rivijere.

Kao naklon klasičnim francuskim markama poput Chanela, monokromatski kroj uključivao je jaknu od tvida i odgovarajuće hlače, a oboje su imali mrežaste dodatke duž poruba, koje su se pretvarale u nizove prevelikih bisera. Kao dio kompleta manekenka je nosila divovski čupavi šešir koji se protezao preko cijelog tijela. Upadljivo pokrivalo za glavu imalo je izreze u obliku dijamanta, koji vjerojatno nisu stvarali veliku pokrivenost, ali su savršeno nastavljali rešetkasti motiv preko cijele njezine odjeće.

Svoj je izgled upotpunila parom šiljastih štikli s uskim petama. Dopunila je dijamantnim nakitom koji je odražavao biserne detalje ukrašenog odijela.

Nije bilo iznenađenje vidjeti Harlow kako krade pozornost na crvenom tepihu, s obzirom na to da ona uvijek blista kada  se pojavi na Cannes film festivalu. Ne zaboravimo 2022. godine, kada je manekenka zadivila u elegantnoj balskoj haljini A kroja iz Off-Whitea, koju je po narudžbi dizajnirao pokojni Virgil Abloh.

Amal Clooney jedna je od najbolje odjevenih zvijezda: Na jedno mjesto izdvojili smo najbolje izglede
Tatjana Jurić jedna je od najljepših Hrvatica: Evo kako se televizijska voditeljica mijenjala tijekom godina
Lepršavu kombinaciju agentica za nekretnine upotpunila je efektnim natikačama kakve na špici ne vidimo često

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".