Willow Smith postaje model

Kći popularnog glumca potpisala je ugovor s modnom agencijom The Society Management...
Vidi originalni članak

U zadnje vrijeme puno toga se promijenilo u životu ove četrnaestogodišnjakinje. Osim što se bavi pjevanjem i glumom, sad je potpisala ugovor za jednu od najuspješnijih modnih agencija. Dobrodošlicu u modnu obitelj su joj poželjeli i preko službenog Instagram profila The Society Managementa. Osim Willow, ova agencija zastupa i jako uspješne Kendall Jenner, Adrianu Limu i Andreju Pejić.

Willow je već krenula njihovim stopama odradivši uspješnu kampanju Marca Jacobsa za nadolazeću jesen, te se pojavila na naslovnici magazina i-D, te časopisima poput Harper's Bazaara, Wonderlanda, CR Fashion Booka i T-a. Stoga nije ni čudno da je sklopila ugovor sa ovako velikim imenom modne industrije.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".