Wes Anderson režirao je H&M-ov 2016 Holiday film: "Come Together"

H&M sa zadovoljstvom predstavlja svoj kratki Holiday film: "Come Together". Redatelj je Wes Anderson, a glavnu ulogu ima Adrien Brody. Radnja se odvija na Badnjak, putujući vlakom kroz snježne krajolike u kojem je Adrien Brody kondukter.
Vidi originalni članak

Pernilla Wohlfahrt, glavni dizajner i kreativni direktor za H&M, tvrdi da Wes Andersonov film “The winter train ride” odlično prikazuje H&M-ovu Holiday kolekciju ispunjenu ležernom elegancijom. Odnosi se na neformalno odijevanje s naglaskom na posebne prilike u koje se unosi blagdansko raspoloženje, bilo da je u pitanju svečanost ili obiteljsko okupljanje.

U filmu usamljeni putnici putuju svojim voljenima za Božić, a zimsko nevrijeme im to otežava.

Adrien Brody smatra da priča predstavlja zajedništvo, dotad potpunih stranaca, što je jednostavan podsjetnik na božićni duh.

Ovdje možete pogledati “Come Together” Holiday film 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".